O meni

Najprej o zapisih

Včasih pišem zato, ker se mi zdi vredno. Včasih zato, ker mi pomaga razmišljati (in včasih zato, da mi ni treba). Pogosto zato, ker lahko, saj ima na internetu vsakdo pravico do mikrofona (ne pa tudi do publike).

Vsa mnenja, nasveti, ideje, podtikanja, subtilna in manj subtilna posmehovanja na teh straneh so izključno moja lastna in nikakor ne odsevajo, reflektirajo, izražajo, podajajo mnenja ali se kako drugače spodobno ali nespodobno dotikajo mojega zaposlovalca in/ali cenjenih naročnikov in/ali še bolj cenjenih ljudi v podjetjih naročnikov, s katerimi delam. Če na tem mestu kdaj izpadem tepec, je to povsem po lastni volji in nikakor po navodilu tretje osebe. Za razliko od plačevanja davkov, kjer neprostovoljno izpadem tepec, ko vidim, kako jih tretje osebe porabljajo.

In še nekaj o meni

PJ

(avtor 100% pure korpo fotografije: Bojan Šverko; gospoda priporočam vsem, ki vam fotografska leča zlobno spodkopava fotomodelske ambicije in imate tega dovolj)

Sem  fan marketinške tehnologije, user-centric marketinga, SaaS poslovnih modelov, ecommercea, Google AdWordsev, content marketinga, analitike, interneta in digitalnega oglaševanja. Prepričan sem sicer, da je preveč oglaševanja predragega, neučinkovitega ter obenem žaljivega za vsaj povprečno inteligentnega človeka in verjamem, da obstaja boljši način.

Sem growth marketer na Milnica.si, nagrajeni oglaševalski kreativec, bivši partner in soustanovitelj digitalne agencije Madwise, na svoji oglaševalski poti tudi freelancer, copywriter v agencijah Tovarna vizij in Grey Ljubljana, predsednik Študentske sekcije Društva za marketing Slovenije (študentska leta so sicer že precej nazaj, ampak tisti tim je bil f* awesome) in član organizatorske ekipe TEDxLjubljana. Sem občasni predavatelj, bloger, tviteraš (@primozjakin), imetnik 24 značk na servisu Foursquare (vse dokler ni vstopil Swarm in sem vse skupaj vrgel stran). Znam pridelati vino. Rad bi bil gamer, ampak imam čas samo za Hearthstone. Imam 3 kitare in nobenega psa. Led Zep fan. Kozmetiko in dobro voljo kupujem na Milnica.si in MissAlice.si (v zameno za to povezavo sem dobil obljubo letne zaloge balzama za brado). V prostem času se prelevim v Google Analytics Real-Time stalkerja.

Najdeš me na: Twitter | LinkedIn | Goodreads